Brzi krediti

Brzi krediti su idealno rješenje u iznenadnim situacijama kada hitno trebate doći do novca. Brzi krediti preko interneta su jednako pouzdani kao i bankovni, no puno ih je lakše ostvariti. Ako nemate vremena za čekanje ili ako je vaš kreditni rejting slab, brzi krediti online i bez papirologije su najbolji izbor za vas. Sakrij
Pročitaj više
Sve
10.000 Kn
Sve
80 godina
Vaša pretraga je pronašla 5 rezultata
300 - 4.000 Kn Iznos kredita
15 - 30 dana Trajanje
0 - 0 % EKS
Sutra 08:00 Vrijeme isplate
Uz zatraženi iznos od 4.000,00 kn na period od 30 dana, ukupan iznos za povrat sa svim pripadajućim troškovima je 4.000,00 kn, uz EKS 0%. Ne postoje nikakvi drugi troškovi ako kredit otplatite na vrijeme.
2.000 - 10.000 Kn Iznos kredita
60 - 365 dana Trajanje
7.2 - 8.4 % EKS
Sutra 08:00 Vrijeme isplate
Uz zatraženi iznos od 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos za povrat sa svim pripadajućim troškovima je 6.116,40 kn, uz EKS 8,12%, iznos premije 116,40 kn, te iznos mjesečne rate 1.223,28 kn (5 rata).
Prikaz 2 od 5 kredita

Brzi krediti - kako do njih?

autor: Mihaelažurirano

Brzi kreditiAko vas zanimaju brzi krediti, sljedeći tekst sadrži sve što trebate znati. Objasnit ćemo vam sve – kako funkcionira proces prijave, kako izraditi proračun, te na koje faktore treba obratiti posebnu pozornost.

Sve je napisano jednostavnim, razumljivim jezikom tako da nakon samo nekoliko minuta potrebnih za čitanje ovog članka možete sa sigurnošću reći da ste spremni na donošenje informirane odluke.

Brzi krediti online su najlakši način za dolazak do novca, prvenstveno zbog toga što uglavnom ne zahtijevaju puno papirologije. U nastavku objašnjavamo što vam je sve potrebno za prijavu za brzi kredit.

Što su brzi krediti online

Sanjate o odlasku na odmor? Obnovi kuće? Novom automobilu? Ili imate bilo kakav drugi razlog za dodatnim novcem? Pomoći ću vam da pronađete najprikladniji zajam za vas.

Brzi krediti su zajmovi koji se obično dobivaju online, a proces prijave i prijenos novca na račun su brzi.
Karakteristike brzih kredita ili zajmova:
 
 • Predviđeni za iznose od 100 do 2000 eura.
 • Najkraće vrijeme isplate.
 • Bez potrebe za papirologijom, zalogom, ili jamcem.

Želite posuditi novac, ali želite izbjeći osoban razgovor s bankarom i pitanja o svrsi podnošenja zahtjeva za kredit? Online brzi krediti i zajmovi su sigurna alternativa za vas, kojom štedite vrijeme i neugodnosti.

Matchbanker čini prijavu za kredit jednostavnom i brzom. Kada odaberete željenu kategoriju, dobit ćete odgovarajući popis kredita koje možete s lakoćom usporediti i odlučiti o najboljem. Tada krećete s procesom prijave na stranici odabranog zajmodavca.

Matchbanker surađuje s najboljim pružateljima kreditnih usluga na tržištu i na našim stranicama pronaći ćete mnoštvo korisnih financijskih savjeta.

Dobit ćete cjeloviti prikaz svih važnih informacija. Ne morate se brinuti o uvjetima i naknadama koje biste inače sami trebali tražiti na web stranici zajmodavca. Za vas smo ih okupili na jednom mjestu!

Odlučite prije nego što posudite:

 • Koliki iznos želite posuditi?
 • Koliko dugo želite vraćati posuđeni iznos?

Zašto su brzi krediti na Matchbankeru pouzdani

Matchbanker je inovativna služba za usporedbu brzih kredita. Uz Matchbanker su brzi krediti preko interneta jednostavni za uspoređivanje i možete bez problema odabrati ponudu koja je najbolja za vas.

Korištenje naše platforme je 100% sigurno i pouzdano, a iza nje stoji brižno osoblje kojem je glavni zadatak osiguranje vašeg zadovoljstva. Bilježimo veliki uspjeh diljem Europe, a da bismo to i nastavili potrebno je održati visoki standard usluge na koji smo ponosni.

Cilj Matchbankera je pružiti vam brz pregled tržišta kredita u Hrvatskoj. Štedimo vam vrijeme i novac, jer znamo da su online brzi krediti dostupni na mnogo različitih web stranica. Tisuće zadovoljnih korisnika u 9 zemalja su razlog naše ustrajnosti da uvijek budemo bolji.

Imajte na umu da ne možete posuditi novac od Matchbankera. Mi vam pomažemo usporediti zajmove, ali ne možemo odlučiti o vašoj kreditnoj sposobnosti i odobriti zahtjev – to čine samo zajmodavci.

Možete slobodno odabrati između svih pružatelja kredita koji su navedeni na popisu. Nakon toga ćete biti usmjereni na stranicu pružatelja kredita na kojoj možete podnijeti zahtjev za brzi kredit.

Svi zajmodavci na Matchbankerovom popisu su provjereni, tako da se ne morate brinuti o prevarantima. Naš savjet za raspoznavanje prevaranata u budućnosti je da obratite pažnju na alarmirajuće znakove na web stranici, primjerice mnogo spama ili pravopisnih grešaka.

Korištenje Matchbankera je potpuno besplatno za korisnike, no ukoliko preko nas dođete do kredita, dobivamo malu proviziju od zajmodavca. Bitno nam je učiniti naše poslovanje transparentnim te održati dobre odnose s našim korisnicima.

Hvala vam na povjerenju!

Kako posuditi novac preko interneta

U Hrvatskoj ugovor o zajmu nije obvezujuć sve do trenutka potpisivanja, tako da možete slobodno zatražiti kredit od nekoliko zajmodavaca – bez narušavanja vaše kreditne sposobnosti.

To znači da kada podnesete zahtjev kod nekoliko pružatelja usluga kredita, ne samo da će se povećati vaše šanse za dobivanje kredita, već ćete imati mogućnost odabrati ponudu koja vam najbolje odgovara.

Ne morate odgovoriti na ponude za koje niste zainteresirani!

Vrijeme čekanja do isplate na vaš račun ovisi o odabranom zajmodavcu. Nakon što podnesete zahtjev za kredit, on će napraviti kreditni rejting na temelju informacija koje ste poslali s vašom prijavom.

Zajmodavac će vam na temelju tog kreditnog rejtinga poslati ugovor o zajmu, koji možete prihvatiti ili odbiti. Važno je da pročitate cijeli ugovor o zajmu kako ne biste došli do neočekivanih troškova.

Ako prihvatite ponudu za zajam i vratite ugovor zajmodavcu (što se često radi elektronskim putem), uskoro ćete primiti novac na svoj račun.

Neki zajmodavci mogu prenijeti zajam na vaš račun u manje od sat vremena, ali to ovisi o zajmodavcu i može potrajati nekoliko dana.

Zato je dobro isprobati više zajmodavaca i odabrati uslugu koja vam najbolje odgovara.

Budite sigurni da posudite samo onoliko koliko vam stvarno treba, jer u suprotnom možete platiti kamatu na neiskorišteni novac na vašem računu.

Činjenice o online zaduživanju

Kada posudite novac, normalno da ćete morati platiti kamate, kao i druge troškove od trenutka dobitka zajma.

Na primjer: kada posudite 2000 € uz dvogodišnju otplatu i godišnju kamatu od 10%, vratit ćete iznos od 2.400 €.

Neke od vrsta kredita koje možete pronaći na Matchbankeru su:

 • Gotovinski kredit – kredit koji ne traže dokumentaciju o namjeni.
 • Kredit bez HROKa – kredit koji ne provjeravaju vašu kreditnu povijest.
 • Pozajmica – brzi krediti bez papirologije (uglavnom) kod kojih novac sjeda na račun u kratkom roku, vrijede većinom za manje iznose i trajanja.

Zbog povećanja konkurencije na tržištu kredita i stalnog pojavljivanja novih usluga, pronalaženje najboljeg zajmodavca sve je kompliciranije.

Pronalaženje najboljeg kredita nekoć je bilo relativno jednostavno samo usporedbom efektivne kamatne stope, što je jednostavan način za izračun najpovoljnije ponude.

Danas postoje brojne dodatne usluge kao što su:

Fleksibilnost: Neki davatelji kredita omogućuju vam da sami odlučite koliko ćete mjesečno otplaćivati.

Zamrzavanje: U  nekim slučajevima, možete imati pravo na mjesec dana ili na duže razdoblje tijekom kojeg ne morate otplaćivati kredit.

Krediti bez kamata:  Ako želite posuditi novac za vrlo kratko vrijeme, moguće je besplatno dobiti zajam – bez kamata, naknada ili drugih troškova.

Matchbanker čini naporno uspoređivanje kredita laganim.

Bez obzira na vaše razloge, zasigurno postoji odgovarajući kredit za vas na tržištu online kredita.

I rado ću vam pomoći da ga pronađete.

Što treba imati na umu kada uzimate brzi kredit

Želim vas podsjetiti na nekoliko stvari prije nego što se prijavite za kredit.

Jeste li se već upitali kako ćete ga otplatiti?

Imate li viška u proračunu, ili već imate poteškoća pri plaćanju svih računa?

Ako niste sigurni o stanju vaše financijske situacije, nastavite čitati i saznajte kako napraviti proračun u 3 koraka.

Kako napraviti proračun u 3 koraka

Izradite mjesečni proračun u 3 jednostavna koraka koji vam mogu pomoći da odredite svoju financijsku situaciju.

1. Izračunajte svoje prihode

 • Zbrojite sve vaše mjesečne prihode zajedno (plaće, ostali dohodak, dječji doplatci, itd.)

2. Izračunajte svoje troškove

 • Izračunajte sve vaše mjesečne troškove zajedno (stanarina, trošak kredita, hrana, itd.)

3. Izračunajte sve zajedno

 • Oduzmite vaše mjesečne troškove od mjesečnih prihoda. Ono što ostane je vaš proračunski višak.

Tako je lako!

Uvijek je pametno biti svjestan s koliko novca raspolažete. Ako će vam proračun biti previše opterećen vašom ratom kredita, naš savjet je da pričekate s podizanjem kredita dok malo ne poboljšate vašu financijsku situaciju. 

Jeste li ikada razmišljali o jednostavnim načinima rezanja troškova, poput bicikliranja na posao, vježbanja na otvorenom, ili šišanju kod kuće?

Možda zvuči preteško, ali iznenadili biste se kada biste vidjeli koliko video vodiča postoji na YouTube-u i koliko je jednostavno naučiti nove vještine. Također, pokušajte uštedjeti nešto novca pri svakoj kupnji. Evo nekoliko korisnih savjeta za štednju pri kupnji:

 • Prije odlaska u trgovinu: napravite popis za kupnju (pogotovo ako idete s djecom), pregledajte kataloge s promocijama i zabilježite gdje što morate kupiti, pobrinite se da u trgovinu ne odete gladni (to će vas natjerati da kupite više no što ste planirali)
 • Tijekom kupnje: pridržavajte se vašeg popisa za kupnju i kupujte u trgovinama koje već dobro poznajete (bit ćete brži), odnesite povratnu ambalažu na otkup (dobit ćete 50 lipa za svaki komad ambalaže koji vratite)

Najvažniji faktori kod brzih kredita

Uvijek je dobra ideja unaprijed razmišljati o financijskim odlukama. Ali ponekad je potreba za kreditom iznenadna i nema puno vremena za razmišljanje.

Što je važno razmotriti prije podnošenja zahtjeva za kredit? Kako se oni razlikuju? Kada je kamata previsoka?

Obratite pozornost makar na sljedeće faktore prilikom podnošenja zahtjeva za kredit:

Efektivna kamatna stopa

Razmotrite kakvu vrstu kamate ste spremni platiti. Uz nominalnu godišnju kamatnu stopu, zajam može uključivati ​​i mnoge druge troškove, kao što su naknade za upravljanje računom i troškovi podizanja.

Sve je to uključeno u efektivnu kamatnu stopu, stoga je vrijedi usporediti kod različitih zajmova. Kamatne stope kredita kreću se od nekoliko posto do desetaka, čak i stotina posto, tako da stvarno trebate obratiti pažnju na njih.

Rok otplate

Duljina razdoblja otplate kredita uglavnom ovisi o iznosu zajma i kamatnoj stopi, tako da su rokovi otplate većih kredita općenito duži, a kamatna stopa niža u usporedbi s manjim, kratkoročnim kreditima.

Rokovi otplate za kredite preko interneta obično variraju od nekoliko tjedana do mjeseci, ili čak godina. Zajam se uglavnom može vratiti u cijelosti prije isteka roka otplate, ali budite spremni na dodatne naknade.

Ukupan iznos zajma

Nemojte uzimati veći iznos od onog koji vam je potreban i uvijek zapamtite izračunati točno koliko si razdoblje otplate možete priuštiti. Ako se otplate odgađaju, troškovi kašnjenja će biti veliki, pa ovdje također valja spomenuti oprez.

Fleksibilnost rasporeda plaćanja

Čak i ako ste oprezni s financijama, život je nepredvidiv i moguće je da ćete prije ili kasnije morati prilagoditi otplatu kredita vašim potrebama. Stoga, obratite pozornost na to hoće li to biti moguće učiniti i koliku ćete naknadu morati platiti.

Mogućnost podizanja dodatnog kredita

Razmišljanje unaprijed o potrebnoj količini novca je vrlo važno, ali jednako je važno biti svjestan dozvoljava li vaš kredit podizanje dodatnog kredita. S fleksibilnijim kreditnim opcijama moguće je po potrebi podići dodatni zajam.

Osiguravanje kredita

Ukoliko vam je novac uistinu potreban, a nemate jaku kreditnu sposobnost, uvijek vam preostaje mogućnost korištenja instrumenata osiguranja (jamac, sudužnik, zalog, polica osiguranja).

Prema pravilniku EU imate pravo raskinuti ugovor o kreditu unutar 14 kalendarskih dana.

Uz ove upute i uz pomoć Matchbankerove usporedbe kredita, možete s lakoćom i sigurnošću pronaći najprikladniji zajam za vas.

Sažetak

 • Matchbanker vam nudi pouzdanu i profesionalnu uslugu, iza koje stoji osoblje posvećeno pomaganju korisnika. Trenutno smo prisutni u 9 zemalja, što ne bi bilo moguće bez zadovoljnih korisnika. 
 • Uštedite vrijeme i novac te nađite povoljan kredit preko interneta i iz udobnosti svojeg doma – brzo i sigurno!
 • Kliknite na “Popis ponuda” i usporedbom najvažnijih kriterija (kamatne stope, iznosa i trajanja) jednostavno donesite odluku.
 • Online krediti obično zahtijevaju manje papirologije.
 • Izrada mjesečnog proračuna je jako važna za osobe koje planiraju podići kredit, jer se morate pobrinuti da vaš proračun ne bude preopterećen.
Pronađi svoj sljedeći kredit na Matchbankeru