O nama

Zbog povećane konkurencije na tržištu, korisnicima je gotovo nemoguće dobiti cjeloviti prikaz različitih kreditnih opcija.

Znajući to, Matchbanker je krenuo na misiju stvaranja transparentnog tržišta online kredita i olakšavanja pronalaska odgovarajućeg zajma.

Što je Matchbanker?

Matchbanker je internetska stranica za usporedbu financijskih proizvoda s višegodišnjim iskustvom na financijskom tržištu.

Naša usluga je 100% besplatna i neobvezujuća.

Dakle, što mi radimo?

Mi pružamo korisnicima ažurirani popis najboljih i najrazumnijih kredita na hrvatskom tržištu.

Na tom ćete popisu pronaći sve potrebne informacije o svakom zajmu – iznos, vrijeme trajanja, kamatne stope i vrijeme isplate. Također ćemo vas informirati o posebnim uvjetima za dobivanje odobrenja. Osim toga, istražili smo ponudu svakog zajmodavca kako bismo stvorili popis prednosti i mana koji možete koristiti prilikom odlučivanja o odgovarajućem zajmu.

Sve u svemu, ne samo da štedite vrijeme na inače vrlo dugotrajnom procesu usporedbe, nego štedite i novac s obzirom da naš model olakšava praćenje stvarnih troškova kredita.

Zašto biste trebali imati povjerenja u Matchbanker

Matchbanker je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 12 zemalja: Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Španjolskoj, Poljskoj, Finskoj, Rumunjskoj, Češkoj, Meksiku, Njemačkoj, Portugalu i Francuskoj.

Jedini razlog zbog kojeg smo uspjeli proširiti naš brand ovako široko je uspjeh koji smo doživjeli na našim ranijim tržištima. A jedini razlog zbog kojeg smo doživjeli toliki uspjeh je naša sposobnost da zadovoljimo potrebe korisnika.

U Matchbankeru neprestano nastojimo shvatiti što naši korisnici žele, kako bismo im pružili najbolju moguću uslugu.

Zadovoljni korisnici ključ su za pokretanje dobrog poslovanja. Ako želite saznati više o našem poslovnom modelu, pročitajte našu Deklaraciju o oglašavanju – pronaći ćete je ovdje.

Tko smo mi?

Vlasnik i voditelj Matchbankera je Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), koji je u vlasništvu North Medie – tvrtke čijim se dionicama trguje na burzi u Kopenhagenu.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) osnovan je 2014. godine i od tada se brzo proširio. Naša je misija jasna: želimo postati vodeća platforma na tržištu kredita u Europi.

Tim iza Matchbankera sastoji se od angažiranih zaposlenika koji su posvećeni tome da korisnici pronađu ono što traže kada posjete našu stranicu.

Obavljamo posao iz našeg ureda u Aarhusu u Danskoj, točnije na adresi Dalgas Avenue 2F 2.

Matchbanker ne pruža korisničku službu

Matchbanker nije zajmodavac, nego stranica za usporedbu. Stoga, ne možemo odgovoriti na pitanja o pojedinim kreditima na našem popisu.

Ako imate pitanje vezano uz kredit, molimo kontaktirajte određenog zajmodavca koji nudi taj kredit.

U suprotnom, ako imate ikakvih pitanja vezanih za potencijalnu suradnju ili pravna pitanja, molimo kontaktirajte nas na info@matchbanker.com.

Andreas Linde
Autor
Stručnjak za kredite, Andreas Linde, radio je u financijskoj industriji od 2014. U Matchbankeru piše o zajmovima, refinanciranju, APR-u, kamatnim stopama i svemu povezanom s financijama.
Matchbanker > O nama