Deklaracija o oglašavanju

U Matchbankeru, znamo da razumijevanje današnjeg tržišta online kredita nije samo teško i zbunjujuće, već i dugotrajno.

Stoga, naša misija je učiniti online tržište kredita transparentnijim za korisnike u potrazi najboljeg kredita sa najboljim uvjetima.

S obzirom da promoviramo transparentnost na online tržištu kredita, moramo biti transparentni i o našem poslovanju.

U nastavku ćemo vam objasniti…

  • Kako vam Matchbanker može pomoći
  • Kako Matchbanker funkcionira
  • Kako zarađujemo novac
  • Zašto biste nam trebali vjerovati

Kako vam Matchbanker može pomoći?

Matchbanker je internetska stranica za usporedbu financijskih proizvoda koja nastoji pružiti najbolja financijska rješenja za klijente.

U Matchbankeru nastojimo osigurati da je naš popis zajmova ažuriran i da sadrži sve najrazumnije zajmove na hrvatskom tržištu.

To vam omogućuje usporedbu iznosa kredita, vremena trajanja, kamatnih stopa, vremena isplate i drugih faktora različitih vrsta kredita, čime vam se olakšava odabir kredita koji odgovara vašoj osobnoj situaciji.

Kako Matchbanker funkcionira?

Pri ulasku na Matchbanker, kupci dobivaju popis zajmova koji sadrže sve potrebne informacije kako bi odabrali kredit koji odgovara njihovim specifičnim ciljevima.

Na popisu ćete pronaći informacije o iznosu kredita, vremenskom trajanju, troškovima vezanim uz zajam i procijenjenom vremenu isplate. Osim toga, pregledali smo sve zajmove na popisu kako bismo vas obavijestili o prednostima i manama povezanim s određenim kreditom.

Stoga, koristeći Matchbankerovu besplatnu uslugu, uštedjet ćete vrijeme na normalno vrlo dugotrajnom procesu usporedbe.

Kako zarađujemo novac?

Matchbankerova usluga je 100% besplatna.

Prilikom podnošenja zahtjeva za kredit putem Matchankera ne naplaćuje se dodatna naknada. Stoga, nije skuplje uzeti zajam koristeći Matchbanker nego uzeti zajam izravno na web stranici davatelja kredita.

Zato se možete zapitati: Kako Matchbanker zarađuje novac?

Matchbanker i neki od pružatelja kredita imaju sporazum oglašavanja, što podrazumijeva da nam pružatelji kredita plaćaju proviziju za slanje novih kupaca.

Stoga, kada se prijavite preko naše web stranice, moguće je da ćemo primiti naknadu ako vaša prijava bude odobrena.

Zašto biste nam trebali vjerovati

Naše poslovanje je moguće samo ako su naši korisnici zadovoljni uslugom koju pružamo i smatraju naš sadržaj korisnim. Jedini način da to postignemo je pružanjem objektivne usluge.

Osim toga, stalno reinvestiramo novac koji zaradimo za poboljšanje naše usluge.

Izjava o odgovornosti

U Matchbankeru uvijek nastojimo pružiti točne podatke za naše klijente. To postižemo učestalim ažuriranjem popisa kredita s najnovijim informacijama.

Međutim, ponekad može doći do promjene u podacima vezanih uz uvjete kredita, te ih zbog nekog razloga ne registriramo. Stoga, informacije na našoj web stranici mogu se razlikovati od onih na web stranici pružatelja kredita. U tom slučaju, kontaktirajte stranicu pružatelja kredita kako biste dobili najnovije odredbe i uvjete.

Andreas Linde
Autor
Stručnjak za kredite, Andreas Linde, radio je u financijskoj industriji od 2014. U Matchbankeru piše o zajmovima, refinanciranju, APR-u, kamatnim stopama i svemu povezanom s financijama.
Matchbanker > O nama > Deklaracija o oglašavanju